четвъртък, 9 юли 2009 г.

Майкъл Джексън е искал да се клонира


Краля на Попа е бил "обсебен" от идеята да има своя "мини версия", след като е посетил конеренция за клонирането на хора заедно с Ури Гелър

Сподели във Facebook




Шофьорът на Майкъл, Ал Боумън ги е закарал до събитието и е чул техния разговор в лимузината. Той твърди, че след конференицята Джаксън е бил много развълнуван, усмихвал се е и е бил в приповдигнато настроение. Той е чул Джако да казва на Ури:" Наистина искам да го направя и не ме интересува колко ще струва"

На своя уеб сайт, групата която е провеждала конференцията, е рекламирала клониране на хора срещу 200 000 долара, и е твърдяла, че това вече е правено.

Майкъл е казвал, че иска "мини версия на себе си" и се надява, че Майкъл Джексън може да живее вечно. Краля на Попа е проявявал интерес и към криогенното замръзяване. Искал е да го замръзят преди смъртта му с надеждата,че в докторите от следващите поколения ще успеят да го реанимират.

За сега няма данни наистина да го е направил, но синът му Бланкет буди любопитство след като се твърди, че прилича досущ на него и не се знае коя е майката.

Етикети:


Споделете

2 коментара:

Anonymous Анонимен каза...

Оправете си грешките!

10 юли 2009 г. в 8:50  
Anonymous Анонимен каза...

ako tozi chovek se klonira,tova shte e nai qkoto neshto koeto moje da se sluchi! No kakto izglejda tova mai veche se e sluchilo ima teoriq che nai-malkiqt mu sin vsashtnost e negov kloning! Ta toi daje e bql vsichko e geni!!

17 ноември 2009 г. в 21:02  

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница