петък, 17 юли 2009 г.

Джаксън е бил по-бърз от колана на баща си


Тито Джаксън разказва, че Майкъл е успявал да избегне боя като дете, като бързо се е извъртал и се е провирал на някое безопасно място


Сподели във Facebook





Движенията с краката на Краля ня Попа са били толкова бързи, че "владеещият" колана Джо Джаксън често е докараван до смях в усилията си да го хване.

"През повечето време Майкъл беше толкова бърз, че баща ми не успяваше да го удари", каза Тито в интервю за Лондонския Дейли Мирър."Той завърташе колана и Майкъл беше тук, той завърташе отново и Майкъл беше ей там.Баща ми просто спираше и се смееше, защото не можеше да го удари. МАйкъл просто тануваше около него и баща м и се изморяваше и се отказваше," добави Тито.

Джо, работник в завод за стомана в индустриалния град Гери, Индиана, отгледал деветте си деца с чувство за музиката като започнал с "Джаксън 5" и се стигнало до феноменалната кариера на Майкъл и по-малката му сестра Джанет Джаксън.

По-късно Майкъл Джексън казвал, че баща му го е удрял, когато е пропускал нота и го е унижавал емоционално, допринасяйки за бъдещата психологическа нестабилност на звездата, но също е "насадил" у него волята за успех.

Тито казва, че не изпитва лоши чувства към баща си заради начина, по който е бил отгледан, казвайки че той е бил "дисциплиниращ баща".

"За онези от нас, които не са били отгледани в нашето поколение, това може да е трудно за разбиране. Просто ви бият и това беше начинът, по който ставаха нещата".

Етикети:


Споделете

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница